• <p><strong>Uw metaal en afval</strong></p>
<p>is onze passie</p>

    Uw metaal en afval

    is onze passie

Over ons

OPEN - WELKOM!

Update 27.11.2020

 

Na de zware brand die ons bedrijf heeft getroffen zijn wij zeer verheugd om ruim één dag na de brand te kunnen melden dat wij weer klaar zijn om u te ontvangen en u van dienst te kunnen zijn!

 

We willen onze GROTE DANK betuigen aan het fantastisch team van de brandweer! Onze dankbaarheid is zeer groot voor hetgeen zij hebben gepresteerd voor ons en ons bedrijf!

 

Alsook iedereen om ons heen oprecht danken voor hun bezorgdheid en ondersteuning, de talrijke berichten, telefoontjes, mails,... DANK U WEL!

 

We zijn VANAF HEDEN 27.11.2020 TERUG OPEN volgens onze gewone openingsuren!

 


 

Staelens Recup NV is reeds 30 jaar een gevestigde waarde in de metaal- en afvalsector. In 2000 kozen wij voor een nieuwe locatie te Ieper. Algauw bleek dit een stap in de goede richting die voor de nodige uitbreidings-mogelijkheden zorgde. Ons familiebedrijf kiest voor een persoonlijke aanpak voor iedere klant en zorgt telkens voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

We richten ons zowel tot particulieren als tot landbouwers, constructiebedrijven, aannemers, garagisten, elektriciens, sanitair installateurs,... Alle klanten genieten van onze vlotte service, een correcte vergoeding en het familiale karakter van ons bedrijf.

Staelens Recup waakt er nauwgezet over dat onze activiteiten het milieu geen schade berokkenen. In die context werden we in 2005 door Febelauto erkend als depollutiecentrum voor de ontmanteling van voertuigwrakken (erkenningsnummer E72659). Daarnaast zijn we erkend Recytyre partner (erkenningsnummer 9055) voor de inzameling en verwerking van auto-, landbouw- en vrachtwagenbanden.

 

Onze activiteiten
  • De aankoop, verwerking en recyclage van ferrometalen (ijzer, schroot) en non-ferrometalen (inox, koper, lood, aluminium, zink brons, messing, ..)
  • De depollutie, ontmanteling en recyclage van autowrakken
  • Containerdienst voor steenpuin, aarde, inboedelopruiming,..
  • De inzameling en recyclage van auto-, vrachtwagen- en silobanden
  • De inzameling van (auto)batterijen/loodaccu’s